11-12/09: UN CAP DE SETMANA DE TRIATLÓ DIFERENT (III)....

UN CAP DE SETMANA DE TRIATLONS DIFERENTS A LES HABITUALS
(Amb representació groga a totes elles)

11 Setembre 2010: II Cursa de Muntanya de VIC
Victoria d'Alba Xandri del CTSJA

La sortida de la II Cursa de muntanya de Vic, el passat dissabte. Foto: Unió Excursionista de Vic

A dos quarts de 10 en punt del passat dissabte 11 de setembre, i amb el Cant de la Senyera sonant, es va donar el tret de sortida a la 2na cursa de Muntanya de Vic. La participació va augmentar considerablement i es va doblar la de la primera edició, amb 201 inscrits.

Enguany, l’organització, formada pel Club Atlètic Vic i la Unió Excursionista de Vic, havia preparat dos circuits diferents pels corredors. Un de 10 km que anava fins a Sant Roc i vorejava la Creu de Gurb per sota, per corriols que molts dels corredors locals varen acceptar ni conèixer. Pel que fa a l’altre recorregut, de quasi 20 km, sortia juntament amb el de 10 fins a Sant Roc, on el deixava per anar a pujar dues vegades la Creu de Gurb per diferents vessants i tornar finalment cap a Vic.

L’organització va quedar parada de la rapidesa amb que es va completar el recorregut llarg, ja que el primer en creuar la línia de meta, en Josep Barrufet de la Unió Excursionista de Vic/Club Atlètic Vic, ho va fer amb menys d’1 hora i mitja. El varen seguir en Gerard Morales i en Xavier Valldeoriola.
Pel que fa a les noies de la cursa llarga, l’Alba Xandri es va imposar amb rotunditat davant de Tina Bes i d’Anna M. Tomàs.