domingo, 26 de septiembre de 2010

11-12/09: UN CAP DE SETMANA DE TRIATLÓ DIFERENT (II)....


UN CAP DE SETMANA DE TRIATLONS DIFERENTS A LES HABITUALS
(Amb representació groga a totes elles)



12 Setembre 2010: I ExtremeMan 113 Triathlon Menorca

Primera edició d'aquest nou triatló en modalitat "113" segons els seus organitzadors". Qué vol dir un triatló "113"?

Doncs a banda que es la meitat de un triatló "226" (previst pel 5 de Juny del 2011 a Salou), 113 es la suma de 1.900m de natació, 90 Km de ciclisme i 21 Km de cursa a peu. Així que ja podem endivinar de que ens parlen els organitzadors al referir-se a la prova "226" prevista pel l'any vinent.

Aleix Roqué i Eduard Tarré van ser-hi a Menorca i l'Eduard ens ha fet arribar aquesta breu cónica i alguna fotografía.

(Crónica de Eduard Tarré)

Hola a tots i perdoneu pel retràs en enviar-vos la crònica, però diuen que val més tard que mai!!!!.

Quan em vaig apuntar a l'ExtremeMan de Menorca tornant d'un mes d'inactivitat total per vacances, tenia seriosos dubtes de si havia sigut una bona decisió. Ara, vist a posteriori penso: “quina sort que em vaig apuntar!!!”

Resumint molt podríem dir que l´organització va ser molt bona cuidant tots els detalls des del check-in fins al repartiment de premis..... La participació amb atletes d'èlit ja motivava per si sola i l'emplaçament a la platja de Fornells impressionant.



El tram de natació (amb sortida just a l'hora que sortia el sol) amb la platja cristal.lina i sense onades va ser genial.
El tram de bicicleta amb un circuït de 3 voltes amb la carretera tancada pels camins verges de Menorca va ser impressionant.
Finalment el tram de córrer també de 3 voltes passant 7 vegades per l'arribada amb tot el calor de la gent (tot i la calor que feia i una darrera pujada de 300 metres que només els cracks la feien corrent) no es va fer gens pesat.




Conclusió: Molt i molt recomenable per qui vulgui gaudir d'uns dies d'esport, paisatge i mini-vacances. No us la perdeu l'any vinent !!

Fins aviat,




12 de Setiembre de 2010: I Triatló de la Dona (Barcelona)

I Triatló de la Dona: espectacular triatló fet a Barcelona amb 229 dones finisher. També s'ha vist "groc" en el 200 metres de natació al llac del Parc de l'Espanya Industrial + 8 Km. de ciclisme de carretera pels carrers del barri de Sants i 2 Km. de cursa a peu també urbans.

11ª absoluta - OLIVIA PASSARELL
3º millor parcial de cursa a peu

25ª absoluta - BEGOÑA AGUILERA
4ª veterana a 35 segons del tercer calaix del podi


Olivia i Begoña antes de salir

No hay comentarios:

Publicar un comentario