domingo, 21 de marzo de 2010


UNA SETMANA AMB GRANS OBJECTIUS ASSOLITS I GRANS REPTES PER TREBALLAR. A L’HORA GRANS RESULTATS PER TOTS ELS ESPORTISTES DEL CTSJA.

En primer lloc, us demano disculpes a tots totes. La meva dedicació per aquest aquests blog, perd “pistonada” quan els reptes i èxits de tot l’equip superaren les meves possibilitats de dedicació.
Faig un resum de les activitats del CTSJA, que ens hem trobat aquesta última setmana del 14 de Març al 21 de Març i aquesta setmana anirem “recordant” tot els que ens ha esdevingut.

Quedará pendent d'escriure dels magnifics resultats del Club als duatlons de Sant Guim (La Segarra 14/03) i de Castellfollit (La Garrotxa 21/03)


CAMPIONAT D’ESPANYA DE DUATLÓ PER SELECCIONS AUTONÒMIQUES. LA SELECCIÓ CATALANA TORNA AL PRIMER LLOC.

Amb la participació de Alba Xandri i Bárbara Anento, la selecció catalana assoleix s'ha proclamat campiona d' Espanya en el campionat per autonomies . La magnifica actuació de les nostres dones que van quedar primeres i una meritòria tercera posició amb homes, van fer que en el global de la competició Catalunya guanyes la competició.






TENIM UN SENYOR QUE .... SE ENS EN VA A HAWAII ¡¡¡¡¡¡¡¡¡

El nostre triatleta ENRIQUE RAMIREZ CHAVEZ es va classificar diumenge passat al Ironman de China per anar al Ironman de Hawaii desprès de 10 hores 28 minuts i 32 segons , assolint el lloc 32º de la classificació general i el tercer graó del podi dins de la seva categoria. Aquesta és una fita històrica dins del nostre Club Triatló Sant Joan de les Abadesses.




I AQUEST ALTRE SENYOR..... SE ENS EN VA AL EVEREST ¡¡¡¡¡¡¡

Amb aquesta transcripció que hem trobat (elripolles digital.com) us comuniquem l’aventura d l’Albert Bosch a L’Everest.


Última hora: 19-03-2010
Sant Joan de les Abadesses: Bosch comença l’aventura de l’Everest

El santjoaní Albert Bosch ja ho té tot a punt per marxar aquest diumenge al Nepal, intentar fer el cim de l’Everest i culminar d’aquesta manera el projecte d’escalar les muntanyes més altes dels cinc continents i els dos pols de la terra.
Per Albert Bosch escalar l’Everest serà completar aquest ambiciós projecte que va començar al 2007. El santjoaní considera que aquesta és la muntanya que suma totes les complicacions que ha tingut fins ara.
Albert Bosch també vol sortir al pas de la desmitificació que ha tingut darrerament escalar l’Everest.
En aquest sentit si finalment el santjoaní fa el cim es convertirà en el segon català que assoleix aquest repte de fer els 7 cims després de Josep Antoni Pujante.
A més enguany l’expedició del santjoaní a la muntanya més alta de la terra serà la única catalana que es faci i coincidirà amb el vint-i-cinquè aniversari de la primera expedició catalana que va fer el cim de l’Everest.
Les previsions d’Albert Bosch és començar el treeking fins el camp base el 25 de març, el 5 d’abril iniciar el període d’aclimatació en alçada i el 10 de maig estar preparats per l’atac al cim que ho podria fer entre el dia 15 i el 20 de maig.



No hay comentarios:

Publicar un comentario