domingo, 22 de diciembre de 2013

V DUATLÓ DE MUNTANYA DE ÒDENA , 22.12.2013

Bona nit a tots/es : aquest matí hem participat en la 8ª jornada de la lliga nacional de duatlons de muntanya a Òdena que ens ha rebut amb una temperatura de 0 graus , desprès el sol ha escalfat notablement l´ambient. Tot seguit podeu gaudir de valent amb els millors resultats del que portem de temporada 3 posicions de podi individuals i una per equips femenins = Gran victòria absoluta de na Mariona Càtedra , en veteranes Paula 2ª i Marta 3ª . Aquí teniu tot els detalls "grocs" :Categoria femenina : total arribades a meta 211ª absoluta : Mariona Càtedra - "chapeau" !!!!!!

7ª absoluta i 2ª veterana : Paula de la Cuesta - Top Ten i podio!!!!

8ª absoluta i 3ª veterana : Marta Cusidó - Top Ten i primer podi de la temporada!!!!!

13ª absoluta :Anna Claret - bona cursa per la nostra "Sots-capitana" !!!Per equips 1ª classificades de 3 Clubs - i a la LLiga 1ª classificades de 1ª divisió , anem per la nostra primera lliga al 2014 !!!Categoria masculina : total arribats a meta 12957º absolut : Oscar Puntí - gran cursa tot i que ha estat tota la setmana "xungu" !!

78º absolut : Oriol Pons - un altre duatló al sac al costat mateix de casa seva!!Avui la creu ha estat per en Xevi Sala que el jutges l´han desqualificat per retallar involuntàriament en el segment de ciclisme per culpa del marcatge del circuit més que deficient!!!!!Molta salut
No hay comentarios:

Publicar un comentario