domingo, 4 de marzo de 2012

III DUATLÓ DE MUNTANYA D' ÒDENA 03.03.2012Aquest passat dissabte al duatló de muntanya d´Òdena hem tingut la darrera jornada de la lliga i el Campionat de Catalunya per  grups d´edats.Tot seguit podeu gaudir del detall dels nostres resultats molt bons tant a nivell individual com per equips. Gaudiu de la foto del nostre Repoker femení "groc" !!!!!!!!!  i de l´instant - sempre màgic i ampliament desitjat- de l´Albert Camps guanyant la 3ª edició del duatló de muntanya d´Òdena !!!!!!!!!!!!!!


Categoria masculina : total arribats a meta 153

Guanyador absolut i Campió de Catalunya de 35-39 anys - ALBERT CAMPS : un altre campió vestit de "groc" !!!  MOLTES FELICITATS !!!!!!!!!!!!!!

12è absolut i 5è classificat de 25-29 anys - JORDI ESCLUSA - bona cursa tot i patir una equivocació en el segment de ciclisme

Victor Panyella - no presentat per malaltiaCategoria Femenina : total arribades a meta 21

2ª absoluta i Campiona de Catalunya de 30-34 anys - MARIONA CÀTEDRA  : la nostra cap de files , no falla ni a "tiros" - MOLTES FELICITATS !!!!!!!!!!!


6ª absoluta i 3ª de 25-29 anys : LAIA CUEVAS - 
molt bé per la nostra rossa "grogueta"15ª absoluta i 3ª de 30-35 anys : CLARA BOSCH - i per arrodonir la matinal li han tocat unes sabatilles al sorteig !!!  probablement la noia més contenta de tot Òdena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12ª absoluta i 4ª de 35-39 anys : DOLORS PALAU - molta bona cursa , corria a casa !!!!!

13ª absoluta i 5ª 40-44 anys : PAULA DE LA CUESTA - i ara la "machine groga" descansarà una mica ( o això , crec.................. )


15ª absoluta i 3ª de 30-35 anys : CLARA BOSCH - i per arrodonir la matinal li han tocat unes sabatilles al sorteig !!!  probablement la noia més contenta de tot Òdena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
per equips 2ª classificades de 3 clubs - i A LA LLIGA DE 1ª DIVISIÓ =  3ª CLASSIFICADES !!!!!!!!!!   MOOOOLTES FELICITATS A TOTES LES "GROGUETES" !!!!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario