miércoles, 2 de marzo de 2011

XVI Duatló La Garrotxa-Castellfollit de la Roca (27/02/2011)

DOMINI IGUALADÍ AL CAMPIONAT NACIONAL DE CATALUNYA ABSOLUT DE DUATLÓ DE CARRETERA.

Castellfollit de la Roca

Roger Roca (CERRR IGUALADA) i Anna Noguera (C.A. IGUALADA), s'han proclamat campions de Catalunya en una espectacular i trepidant prova, que ha acabat amb el tradicional duatló infantil.

Domini dels duatletes Igualadins al duatló de la Garrotxa-Castellfollit de la Roca, segona jornada de la Lliga nacional de duatlons de carretera i seu del Campionat Nacional de Catalunya absolut individual i per clubs 2011.

A la categoria masculina Roger Roca (Cerrr strands triatlhon) reeditava el títol conquerit l’any passat a Sant Joan de les Abadesses creuant la línia d’arribada instal·lada a la cèntrica plaça Catalunya de Castelfollit de la Roca, desprès de 1 hora i 4 segons, mantenint el cap de la cursa en solitari des de el tret de sortida i assolint una avantatge de 50 segons al seu company de Club Sergi Rodríguez, guanyador absolut de la primera jornada de lliga a Calafell.

Completant el podi del Campionat, l'incombustible Jose Luís Cano (Centre de Natació Mataró) i 3º absolut i primer veterà. Per equips 1º Cerrr Strands Triatlhon (Roca-Rodríguez-Castellvell) 2º Club Natació Reus Ploms (Viladoms-Parés-Mazana) 3º Centre de Natació Mataró (Cano-Rovira-Soler).


Dins de la vessant femenina meritòria i sorprenent victòria per la duatleta encara a la categoria junior Anna Noguera (Club Atlètic Igualada-triatló) liderant també la cursa en solitari arribant a la meta amb un temps final de 1 hora 14 minuts i 33 segons amb un marge de 37 segons per davant de la segona classificada absoluta i primera veterana Montse Cinca (Club Natació Reus Ploms ) i de la 3ª, Carolina Jordi (Club Natació Reus Ploms ).

Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Cinca-Jordi-Jordi), 2ª Club Atlètic Igualada-triatló (Noguera-Planas-Giménez) i 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Calveras-Soler-Vassilatos).

El Campionat va ser organitzar pel Club Triatló Castellfollit de la Roca sota el format de distancia sprint: 5 quilòmetres de cursa a peu amb un recorregut d’anada i tornada a Sant Joan les Fonts, seguits de 20 quilòmetres de ciclisme de carretera en el traçat molt trencacames de Castellfollit de la Roca -Arguelaguer-Tortellà-Montagut-Castellfollit de la Roca i per acabar 2.500 metres urbans de cursa a peu.



I aquests vàren ser els nostres resultats a Castellfollit Terrassa en aquest intens matí de diumenge amb els dos duatlons que comentavem a la entrada anterior. Castellfollit de la Roca, un duatló de carretera en que hem estat presents amb molt bons resultats tant individuals com per equips.

Aqui teniu el detall:


Categoria masculina: total arribats a meta 233

19º absolut: MIKI MARZO
110º absolut: EDUARD TARRE
137º absolut: ALBERT LÓPEZ
171º absolut: DAVID VERGES
176º absolut: JUAN CARLOS DEL BARRIO

Miki Marzo amb Bernard Moragues a la primera cursa

Albert López

Eduard Tarré



Per equips: 15º absolut de 31 clubs



Categoria femenina: total arribats a meta 38

5ª absoluta: EULALIA CALVERAS
12ª absoluta: MARISOL SOLER
14ª absoluta: BARBARA VASSILATOS





Per equips: 3º absolut de 6 clubs (Marisol-Eulalia i Bárbara)







No hay comentarios:

Publicar un comentario