lunes, 3 de enero de 2011

VI DUATLÓ DE MUNTANYA DE CABRILS (02/01/2011)


CABRILS: 300 participants a la linia de sortida

Cabrils ha estat la 6ª jornada de LLiga Nacional de Duatlons de Muntanya, en un matí radiant, bona temperatura i amb una organització perfecta.

A la competició masculina, Pau Zamora (C.E. triatló Distance) va assolir la seva segona victoria consecutiva de Lliga, creuant la línia d’arribada desprès de 1 hora 39 minuts 38 segons, prop de 3 minuts pel davant del segon classificat Ever Alejandro Gómez (Cerrr Strands), actual líder absolut del rànquing i va completant el tercer graó del podi Sergi Rodríguez (Cerrr Strands).

Per equips: 1º Cerrr Srands (Gómez-Rodríguez-Reymundi), 2º Club Natació Reus Ploms (Parés-Portilla-Querlat) i 3º C.E. Tribike Cabrils (Buch-Caro-Personal).


Gran particiació a la categoría femenina amb victòria per la duatleta de Súria i Campiona del Món de curses de muntanya Ester Hernández (C.N. Reus Ploms) amb un temps final de 2 hores 1 minut 55 segons, 2ª classificada absoluta la seva companya de Club i autora del millor parcial de ciclisme Mercè Tusell i 3ª Rosa Navarro (Club triatló l’eix de Navàs).

Per equips: 1º Club Natació Reus Ploms (Hernández-Tusell-Rus), 2º Club triatló l’eix de Navàs (Navarro-Rodríguez-Juncarol) i 3º Club Triatló Granollers (SantaTeresa-Lauco-Codina).




Per la nostra banda, el CTSJA ha obtingut els seguents resultats:

Categoria Femenina: total arribades a meta 22

9ª absoluta: Laia Cuevas
Primer top ten per Ella de "groc"

13ª absoluta i 3ª Vet I: Paula de la Cuesta
5ª participació "groga" i 5e podi de "groc". Sembla fàcil, però no ho és gens ¡¡¡¡¡¡

14ª absoluta: Anna Claret
Avui la sots-capitana ha "currat" de valent ¡¡¡; el seu premi: els punts per l'equip i continuar de Lider al rànquing ¡¡¡¡



Per equips: 4ª classificades
Cada cop més competencia, però continuem 2ª classificades de 1ª divisió ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡


Les nostres "groques" a Cabrils: LAIA CUEVAS, ANNA CLARET i PAULA DE LA CUESTA



Salva Barris i Xavier Colomer: baixes per lesiò.

No hay comentarios:

Publicar un comentario