martes, 9 de noviembre de 2010

XI TRIATLO CIUTAT DE VILANOVA (10/10/10)


LA TEMPESTA OBLIGA HA FER UN AQUATLÓ A VILANOVA

Gairebé 500 participants van prendre la sortida.

De manera involuntària i com a conseqüència de la tempesta, Vilanova ha realitzat l'aquatló més gran celebrat a la península, que estat guanyat per Albert Parreño i Judith Corrachan.


La informació / classificacions de la prova ja no estan disponibles a la pagina WEB de la FCT, però afortunadament disposem de fotos dels podis de tots els nostres triatletes "grocs".

Com que aquest triatló estaba programat com Campionat de Catalunya de Triatlo per Grups d'Edat, tot i finalment ser un Aquatló, vàren entregar totes les medalles que tenien previstes.

Així que sense poder facilitar-vos la possicio absoluta del triatletes/aquatletes que van finalitzar, al menys per les fotografies coneixem el resultat dins del seu grup d'edat (els que van fer podi). Amb una menció als que vaig veure, però que sense podi, el tenim a moltes fotos (Sergi Serra)



Belen Hidalgo (2ª) i Barbara Vasilatos (3ª)
G35-39F - Perdoneu però algú ho havia de dir .....


"Bego" Aguilera (1ª) G40-44F


Montserrat Cuevas (1ª) G50-54F

Juan Carlos Del Barrio (3er) G50-54M


Si el meu col·laborador a les cróniques (que ha fet campana com comentarista per aquesta prova), conserva encara les classificacions, actualitzaria aquesta entrada amb les posicions absolutes.


PER CLUBS I ARRODONINT LA REMPORADA: 3ª

Montse Cuevas, MrX, Belén Hidalgo, Bárbara Vasilatos i Begoña Aguilera


Sergi Serra (MrX) comparteix aquesta "foto" amb les sevas companyes del CTSJA despres de fer un gran aquatló en una categoría extremadament exigent.

1 comentario: