jueves, 11 de noviembre de 2010

VIII Duatlo de Muntanya de Vallfogona de Ripollès (07/11/2010)

VALLFOGONA: TRET DE SORTIDA A LA TEMPORADA 2.011.

Aleix Fàbregas (CTSJA) i Isabel Eizmendi (CERRR STRANDS), guanyadors amb autoritat de la 8a. edició, on les condicions atmosfèriques van endurir el desenvolupament d'aquesta espectacular prova.

Diumenge, va començar una temporada la 2010-2011 i va ser a la 8ª edició del duatló de muntanya de Vallfogona de Ripollès (prova de la LLiga) en un matí força rúfol amb fred i molta boira i moments de plujims a on els duatletes van fer front a una cursa exigent, amb uns recorreguts molt dur amb molts desnivells i fang ¡¡¡¡ però rés va poguer amb els colors "grocs".

Aqui teniu els bons resultats assolits :

Categoria masculina : arribats a meta 107

1º i Campió absolut de la prova: Aleix Fàbregas
Va fer-ho molt fàcil, però només des de fora de la cursa. Repeteix la seva victòria de l´any passat - FELICITATS CAMPIÓ ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

13º Salva Barris
Una altra bona cursa. Duatleta molt regular i sempre a les posicions capdavanteres.

19º Xavier Colomer
Ja se li ha acabat el triatló i és ara quan està com el peix a l´aigua .................

Albert Bosch: abandonament per caiguda a la bici. Una caiguda sol però prou forta i que fins hi tot va trencar el casc, si bé desprès ja va estar recuperat i comentant tot plegat amb nosaltres.

Albert Bosch

per equips : 2º classificats de 13 equips

Equip masculí: Salva Barris - Àleix Fàbregas - Xavier Colomer

Categoria femenin: total arribades a meta 4

3ª absoluta: Anna Claret
Un altre podi molt i molt merescut ¡¡¡¡¡ lluitant de valent i de "groga"...............