sábado, 21 de noviembre de 2009

JA SOM DE PLE A LA TEMPORADA DE DUATLONS DE MUNTANYA

DUATLÓ DE MUNTANYA DE PUIG-REIG
Circuit "Terra Endins"

Diumenge, 1 de Novembre a la 4ª prova del circuit "terra endins" de duatlons de muntanya disputat a Puig-Reig:

7ª absoluta de 21 : BARBARA ANENTO

Ja la tenim a punt de cara la nova temporada de les proves del Circuit Catala de Duatló de Muntanya

IRONTERRA 2009 - Sant Carles de La Rápita

A continuació, un resum d'aquesta prova fet per un dels seus maxims responsables dins l'organització i a l'hora membre del CTSJA, dedicat als companys de club que vàren participar.

Per part meva, felicitar al Albert López per la bona organitació, l'ambient, la atenció i preocupació per tots el competidors , etc ...

Brillant actuació del CTSJA al 8è rxt IRONTERRA.

Belen Hidalgo que ja coneixia el recorregut de l'IRONTERRA de La Ràpita, en ser la guanyadora al 2007 va fer el millor parcial nedant entre les noies i 5 de la general, amés va finalitzar les 3 curses en el seu debut en BTT, ja tenim una nova triatleta al club, que va fer 3a. de la general femenina en el seu debut.

Barbara Vassilatos, quina sorpresa! en principi anava a fer només la natació i la BTT, però es va animar i com que et podies apuntar abans de l'inici de cada cursa... var fer també la cursa a peu i va finalitzar segona fèmina del rxt IRONTERRA.

Albert Bosch, tot i que la natació no sigui el seu punt fort, ho va fer força be i les distàncies d'1/3 d'IM deixaben molt marge de millora en acabar la natació, una BTT a gairebé 30 km/h i una cursa a peu en 1h08' li van permetre ser un dels finishers amb 3h 45' d'esforç, casi naa!!

Montse Cuevas, fa fer la natació finalitzant 5" per devant de l'Albert Bosch, no sabem si va ser treball d'equip o un disputat esprint, ja que en acabar la natació s'aturaba el crono.

Les noies del club vàren guanyar per equips i per la meva part espero que tothom s'ho passés molt be, tal com dedueixo dels comentaris. La propera edició serà l'11 de setembre de 2010 al Trabucador, tot igual que aquest any (1.3km N, 60km BTT i 14km C).