lunes, 20 de abril de 2009

DUATLÓ DE LA GARROTXA ( CASTELLFOLLIT DE LA ROCA ) : DIDAC CUADROS , GUANYADOR ABSOLUT ¡¡¡¡¡¡¡

Ahir diumenge 19 d'Abril i en una matinal assolellada, al duatló de La Garrotxa (XIV Duatló de Castellfollit de la Roca) -Campionat de Catalunya per grups d’edats-, el Club Triatló Sant Joan de les Abadesses gairebé brillem més que l’astre Rei.

En Dídac Cuadros ha guanyat la duatló i després de guanyar el duatló de muntanya de Sant Joan de les Abadesses, és l’únic duatleta Català que aquesta temporada venç a una duatló de muntanya i a una duatló de carretera (si això no es fer història ¡¡¡ )

Però darrera d’Ells, tots els nostres representants han fet una cursa de faula i amb podis a go-go ( individual i per equips ).La duatló ha estat de distancia esprint ( 5/20/2.5 )

RESULTATS :
total arribats a meta 162

1º absolut i Campió de Catalunya ( 30-34 anys ) - dorsal 2079 - DIDAC CUADROS ( millor parcial a les dues curses a peu i 2º del ciclisme )
17º absolut i 4º de 28 ( 35-39 anys ) - dorsal 2026 - XAVI LLAMAS
18º absolut i 6º de 29 ( 30-34 anys ) -dorsal 1156 - MARC RIERA
55º absolut i Campió de Catalunya ( 55-59 anys ) - dorsal 891 - MIQUEL PUJOL
59º absolut i 16º de 29 ( 30-34 anys ) - dorsal 982 - TONI LÓPEZ
74º absolut i 14º de 28 ( 35-39 anys ) - dorsal 1403 - GERARD MANCEBO
78º absolut i 2º ( 55-59 anys ) - dorsal 1526 - RAMON "Yeti" MEDINA i .... ahir 3 hores i 30 minuts a Tuixén ¡¡¡¡¡
97º absolut i 3º ( 50-54 anys ) - dorsal 895 - FCO JOSE ALMANÇA podi.

Per Clubs 2º classificats de 18 equips presents.

TRI-NEWS:

EL dia abans, tres duatletes del Club van participar a la cursa (Medijocs 2009) de 8.400 metres amb sortida i arribada a Sant Cugat del Vallès i amb un recorregut de muntanya (pujades i baixades) pel Parc natural de Collserola:

Guanyador absoluta de 48 femines : BARBARA ANENTO (34' 33 '' )
5ª absoluta: LAURA LÁZARO ( 37’:34'' )
189 absolut de 235 arribats: ÀNGEL VIÑETA ( 47':18'’ )

Ahir,també és va disputar la primera edicio de la Mitja marato de Tossa de Mar, un circuit molt dur pero molt maco sempre al costat del mar.

120è absolut amb un temps d’ 1:42:00 – Carles Costa.
Una Mitja que tot i ser molt dura es molt recomenable, ben organitzada i molt bon ambient.