lunes, 29 de diciembre de 2008

Crònica i fotos del duatló de Cabrils

Aquest diumenge, hem participat al Duatló de Muntanya de Cabrils, com ja sabreu tota la prova sota una pluja constant, amb molt de fred i no cal dir amb moltissím fang (les imatges valen més que 1.000 paraules ¡¡¡ ). Els nostres duatletes han competit al màxim (per tots el presents "chapeau ") nómes ha faltat per molt poc temps la cirereta de la victoria per equips, però hem fet segons de 17 equips representats i encara estem vius ¡¡¡¡¡ i el 2009 serà l´any del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses.

Les classificacions individuals (205 arribats a meta):

6º absolut PERE AURELL - dorsal 1121- : i encara està amb la pre-temporada desprès d'un mes de descans ¡¡¡¡
8º GABRIEL CROSAS - dorsal 146 - : un lluitador total és el nostre "Gladiator".
9º DAVID MALAGÓN - dorsal 444 - : 4º millor parcial de bici , ay ¡¡¡ el día que entreni la cursa a peu.............
16º DIDAC CUADROS - dorsal 2079 - : espectacular debut amb el Sant Joan : 1º classificat a la primera cursa a peu, desprès ha petat el canvi a la bici ¡¡¡ ( no tinc fotos d´Ell, però a la propera cursa te garantit un monogràfic).
60º EDUARD TARRÉ - dorsal 442 - : tota la nit d´abans mirant al cel per si plovia.... Sí el "Nano" esta fort com mai, la cursa a peu la fa xiulant i saludant.........
122º CARLES COSTA - dorsal 1699 - : un altre lluitador nat i això que és triatleta........... però també fa duatlons de muntanya.............................

no han corregut : Manel Amor -amb febre-, ALBERT LÓPEZ -per trasllat de residencia-, SERGI SIERRA i MARISOL SOLER -per............. una mica de por(¡)-, però van estar animant " a saco ".


Pere Aurell, Gabriel Crosas i David Malagón
Marisol Soler, l'Àngel i Sergi Sierra

Carles Costa


Eduard Tarré
No hay comentarios:

Publicar un comentario