El passat diumenge 11 d'Octubre, el triatló sprint de Vilanova i la Geltrú va tancar la temporada "federativa" de triatlons a casa nostra i també la 4ª i darrera etapa de les Zoot Trithalon series.

Resultats classificació masculina. Total arribats a meta: 762

Una altra bona cursa i ara a organitzar el "ironterra" del 31-10-2009 ¡

162º absolut i 1º Vet II: FCO JOSE ALMANÇA

7ª victoria de la temporada (i desprès diu que li tenen mania!)

91º absolut: CARLES COSTA

Bon final de temporada amb un altre "finissher"

També va participar ENRIQUE RAMIREZ que va fer un "carrerón" però al ser una inscripció "last minute" tenim "problemilles" a les classificacions

Classificació per equips: 27 classificats de 35 clubs.

Resultats classificació femenina. Total arribades a meta: 89

13ª absoluta: BARBARA VASSILATOS

Una máquina, máquina, máquina...i diumenge al Olímpic de Barcelona

En aquesta prova no va participar Montse Cuevas, altre de les "incombustibles" triatletes del CTSJA, pel fet del debut del seu fill com cadet de 1er any, encara amb 14 anys i al que volía acompanyar, donar consells a les transicions i animar durant la prova.

En Llorenç, amb l'equipació del Club Triatlo Granollers (amb ells entrena des de el mes setembre i te un fort seguiment), va finalitzar la prova amb un gran temps (1:19:09), pero hores d'ara, encara no ha sortit a les classificacions.

Bárbara, amb els últims consells pel Llorenç

PD: Permeteu-me la llicencia d'aquesta entrada, donat que qui escriu aquest blog, a l'hora és el Pare d'en Llorenç.

Gràcies

lunes, 5 de octubre de 2009

UN ALTRE CAP DE SETMANA RODÓ !!!!

Aqui teniu els resultats d'ahir a dues proves mítiques i a on els nostres esportites només els hi podem dir : CHAPEAU ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

DUATLÓ DE MUNTANYA QUERALBS (darrera prova de les XM SALOMON DUATHLON SERIES)

Resultats masculins. Total arribats a meta: 557

1º absolut DIDAC CUADROS
UN CAMPIÓ EN MAJÚSCULES (ha guanyat els "DU" de muntanya: Sant Joan de les Abadesses i Vilallonga de Ter i els de "DU" de carretera: Castellfollit de la Roca i a "l´infern " de Vic)

25º absolut : ALEIX ROQUÉ
esta fort, fort, ...

305º absolut: GERARD MANCEBO
Li tenia ganes a aquest duatló i ja el te al pot ¡¡

per equips 2 classificats de 13 clubs

El club triatló Sant Joan de les Abadesses guanyador de les XM SALOMON DUATHLON SERIES , per 2º any consecutiu en la classificació per equips. a tots els duatletes que hi heu fet possible:
MOLTES FELICITATS ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

CHALLENGE DEL MARESME (distancia "ironman": natació 3.800 metres, bicicleta: 180 Km, cursa a peu : 42.195 metres -una marató-)

La OLIVIA PASSARELL ja es tota una " ironwoman" després de 13 HORES 9 MINUTS i 29 SEGONS¡¡¡¡

sábado, 3 de octubre de 2009

27/09/2009 Triatlo B de Banyoles i Aquatló de Badalona

El proppassat 27 de Setembre va ser un altre diumenge a on vàrem tenir una doble cita de competicions i també assolint uns resultats destacats.

VII AQUATLO CIUTAT DE BADALONA - CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT, EQUIPS i GRUPS D'EDAT

Resultats masculins. Total arribats a meta : 130 homes

15º absolut i 3º grup d'edat 35-39: ALFREDO MARCOS
Ja tenim un altre medallista nou al Club.
58º absolut i Campió de Catalunya 50-54: FCO JOSE ALMANÇA
És el seu Any ¡¡¡¡¡¡¡¡

67º absolut : GERARD MANCEBO
El tenim a punt pel seu particular "tourmalet": duatló de Núria i triatló de Vilanova

ALBERT LÓPEZ. No surt a les classificacions per corre sense dorsal la darrera cursa a peu.

per equips 7º classificats de 9 equips.

Fco José Almança

Resultats classificació femenina. Total arribades a meta: 28 dones

5ª absoluta i Campiona de Catalunya grup. 35-39 : BELEN HIDALGO
Arribar i moldre ¡¡¡¡¡

ALFREDO MARCOS - GERARD MANCEBO - BELEN HIDALGO - ALBERT LÓPEZ - FCO JOSE ALMANÇA

No presentades per malaltia : EMMA SOTO i PATRICIA ARAMBURU

Sopar pre-competició amb Llorenç, Montse, Vanessa (una amiga de Bárbara), Simón, Bárbara, Sergi, Marisol (amb la "panchulina") i una cadira buida (el que mai surt a les fotografies)